Kerem Bürsin'e "Hande Erçel'le aşk imkansız mı?" diye soruldu

Kerem Bürsin “Hande Erçel’le aşk yaşamanız imkansız mı?” sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi. Kerem Bürsin “Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiasına hangi çok konuşulacak yanıtı verdi?

“Sen Çal Kapımı” dizisinde Hande Erçel’le başrol oynayan Kerem Bürsin, set çıkışı Nişantaşı’nda görüntülendi. Dizide Hande Erçel’le senaryo gereği nişanlanan Bürsin, sosyal medyadan gelen “İnşallah bu nişan gerçek olur” yorumlarını değerlendirdi.

Ünlü oyuncunun annesi Çiğdem Bürsin son olarak sosyal medyada Hande Erçel’in güzelliğini övdü. Erçel’in paylaştığı karelere Kerem Bürsin, "Kim çektiyse bu fotoğrafları gerçekten inanılmaz çekmiş. Müthiş ötesi! Harika bir gözü var" yorumunu yazdı.

Çiğdem Bürsin oğluna "Ellerine sağlık canım. Ama model de çok hoş" diyerek destek verdi. Hande Erçel bunun üzerine Çiğdem Bürsin'e kalp emojisi gönderdi.

Öte yandan Kerem Bürsin, Hande Erçel’le yanak yanağa olan pozunun aşk yaşadıklarına delil olarak gösterilmesi üzerine aynı görüntüyü bu kez rol arkadaşı Sarp Bozkurt’la beraber verdi. Bozkurt daha sonra Bürsin’le fotoğrafını paylaşıp "Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz; ben evliyim. Lütfen aşk dedikodusu yaymadan önce bunu düşünüp, sonra konuşun. Kerem’le sadece arkadaşız. Hassasiyetiniz için teşekkürler" esprisini yaptı.