Kerem Bürsin'i şaşırtan Hande Erçel'li yorum

“Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Hande Erçel’le aşk yaşadığını ilan eden Kerem Bürsin, çenesine yapışan saç teli için atılan “Kesin Hande’ye ait” mesajlarını görünce hangi yorumu yaptı?

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu. Aylardır “Sadece işimizi yapıyoruz” diyen “Sen Çal Kapımı” dizisinin Serkan ve Eda’sı Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşklarını itiraf etti. Dizinin hazırlık aşamasında çok iyi anlaşmaya başlayan ikili birbirlerini övgü yağmuruna tutmuştu. Ancak o günlerde Kerem Bürsin’in adı Demet Özdemir’le anılırken, Hande Erçel de Murat Dalkılıç’la beraberliğine devam ediyordu.

İlerleyen zamanda Kerem Bürsin’in Demet Özdemir’le flörtü çok kısa sürerken, Hande Erçel de 3 yıllık sevgilisi Murat Dalkılıç’tan ayrıldı. Birbirine çok yakışan Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in aşk yaşadığı iddiası gündemden hiç düşmedi. Geçen günlerde birlikte spor yapan çift, çıkışta yaptıkları açıklamalarla kafaları karıştırmıştı.

Bu röportajların üzerinden henüz kısa bir süre geçmişti ki, ikili beraber Maldivlere tatile gitti ve adadan dönmeden de ilişkilerini ilan etti. Ablası Gamze Erçel ve ailesini de daha sonra adada ağırlayan Hande Erçel bir paylaşımının üzerine “Ve Sen.. The B...” yazdı. Kerem Bürsin de güzel oyuncunun deniz kenarındaki fotoğrafını şu yorumla yayınladı: "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara..."

Fanları Kerem Bürsin’in Maldivlerde çekilen bir fotoğrafında çenesine yapışmış uzun bir saç teli olduğunu fark etti ve Bürsin’e “Bu saç teli kesin Hande’ye ait” mesajlarını atmaya başladı. Yakışıklı oyuncu paylaşımları görünce kahkaha attı ve hayranlarına “Hepiniz kötüsünüz” mesajını yazdı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin sponsorlu olduğu konuşulan tatilden dönerken havalimanında el ele görüntülendi.