Keremcem'in Yasemin Kay Allen itirafı şoke etti! "Dizide Yasemin kilolu olduğu için...

Keremcem, katıldığı bir programda eski rol arkadaşı güzel oyuncu Yasemin Kay Allen ile ilgili yaptığı itirafla şoke etti. Ünlü şarkıcı, 'Elif' dizisindeki eski rol arkadaşı Allen'a, o dönemde kilolu olduğu için bikini yerine mayo giydirdiklerini söyledi.

Keremcem'in Yasemin Kay Allen itirafı şoke etti! "Dizide Yasemin kilolu olduğu için...

44 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Keremcem, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu.  Ünlü şarkıcı eski rol arkadaşı hakkında çarpıçı açıklamalar yaptı. 2008 yılında yayınlanan ‘Elif’ dizisinde Yasemin Allen ile başrolü paylaşan Keremcem, güzel oyuncu hakkında itirafta bulundu.

Keremcem'in Yasemin Kay Allen itirafı şoke etti! "Dizide Yasemin kilolu olduğu için... - Resim : 1"YÖNETMEN ÖYLE İSTEDİ"

Keremcem, şimdilerin aranan yüzü haline gelen 33 yaşındaki Yasemin Kay Allen hakkında bulunduğu itiraf ağızları açık bıraktı. Yasemin Kay Allen'ın ‘Elif’ dizisindeki plaj sahnesinde mayo giymesi hakkındaki hikayeyi anlattı: “Yasemin’in kilolu olduğu bir dönemdi. Şimdi dünya güzeli, serpildi. Diziden sonra bambaşka biri oldu. Dizide Yasemin’i plajdan kurtarma sahnem vardı. Genelde kadın oyuncular bikini giyer, mayo giymez. O dönem öyleydi. Ama Yasemin’e mayo giydirdiler. ‘Neden mayo giydirdiniz?’ dedim. ‘Yönetmen öyle istedi’ dediler. Öyle ilginç bir hikâyemiz var.”