Keren Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan ile ilgili aşk açıklaması!

Kerem Bürsin, Yeditepe Üniversitesi'ndeki bir söyleşi öncesi basın mensupları ile sohbet etti. Her oynadığı dizide rol arkadaşıyla ilgili aşk söylentileri çıkan oyuncu, 'Ya Çok Seversen' dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile ilgili suskunluğunu bozdu.

Keren Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan ile ilgili aşk açıklaması!

Kerem Bürsin, Yeditepe Üniversitesi'nde katıldığı bir söyleşi öncesi, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü oyuncu, Hafsanur Sancaktutan ile 'Ya Çok Seversen' adlı dizide başrolü paylaşıyordu. Hande Erçel ile ilişkisi sessiz sedasız biten, her yeni projeye başladığında özel hayatıyla ilgili haberler çıkan yakışıklı oyuncu, eski rol arkadaşıyla da adının aşk dedikodularına karışması hakkında konuştu.
Bürsin, final yapan 'Ya Çok Seversen'deki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşadığı yönünde sosyal medyada yayılan iddialara yanıt verdi.

Keren Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan ile ilgili aşk açıklaması! - Resim : 1

"BÜYÜLENDİM DİYEBİLİRİM''

Bir reklam filmi için 22 tane şehir gezen Bürsin, "Bizim çok güzel bir ülkemiz var, eşsiz. Bir çoğunu bu kadar detaylı gezme şansım olmamıştı. Büyülendim diyebilirim" açıklamasını yaptı.

"SOSYAL MEDYANIN İNSAN PSİKOLOJİSİNİ ALTÜST EDİYOR''

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan oyuncu, "Kullanmak mecburiyetinde kalıyorum. Bence sosyal medya insan psikolojisini çok altüst eden bir şey. Gençlere de açıkçası bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Çok yüzeyselleştirdi hepimizi" ifadelerini kullandı.

''HAFSANUR YAKIN ARKADAŞIM''

36 yaşındaki oyuncu, "Hiç öyle bir şey yok. Hafsanur yakın arkadaşım, çok seviyorum. Maalesef bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen ilişki damgası vurmaya hazır bir milletiz" sözleriyle sitemini dile getirdi.

Keren Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan ile ilgili aşk açıklaması! - Resim : 2

 

HANDE ERÇEL İÇİN DE ARKADAŞIZ DEMİŞTİ!

Kerem Bürsin, Temmuz 2020-Eylül 2021 arasında yayınlanan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı, şimdilerde Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'le birliktelik yaşamıştı.

Uzun süre "Arkadaşız" açıklamaları ile haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlayan oyuncu çift, birlikte çıktıkları Maldivler tatilinde adeta ilişki ilanı şeklinde fotoğraflar paylaşmıştı.

Keren Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan ile ilgili aşk açıklaması! - Resim : 3