Kerimcan Durmaz'a tepki gösteren Erkan Petekkaya'nın paylaşımını kim sildirdiği ortaya çıktı

Sinan Akçıl, Beykoz’da çocukluk arkadaşı Samet Tecer’le “Hata Bende” isimli şarkısına klip çekti.

Geçen hafta eşi Burcu Kıratlı’yla bir AVM’de kameralara takılan Sinan Akçıl, "Pandemi kısıtlamaları kalktığı gibi konserlerime başlayacağım ve bu sezonun konser rekorunu kırmak istiyorum" demişti.

Akçıl’a geçen şubat atında pandemide düğün yapmasını eleştiren Işın Karaca’nın son olarak Berkay’ın da bir düğünde sahne almasını diline doladığı hatırlatıldı. Ünlü popçu, ışın Karaca’ya “Mahallenin muhtarı” benzetmesini yaptı.

Sinan Akçıl geçen hafta kendisinin de İrem Derici’yle en iyi düet ödülünü aldığı bir ödül töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesini ağır sözlerle eleştiren ünlü aktör Erkan Petekkaya’yla arasındaki sohbeti aktardı. Petekkaya, önceki yıl uçak tuvaletinde çektiği uygunsuz görüntüler nedeniyle toplumu ayağa kaldıran Kerimcan Durmaz’ın yaptıklarının yok sayılmasına isyan etmişti.

Yaptığı paylaşımı daha sonra silen ünlü oyuncu tv100’e yaptığı özel açıklamada “Sözlerimin arkasındayım ama üslubum yanlış olmuş. O yüzden töreni yayınlayan Acun Ilıcalı’dan değil ama Türk halkından özür diliyorum” demişti.

Akçıl, Kerimcan Durmaz’ın müzik yapmasını da değerlendirdi. Şubat ayında Burcu Kıratlı’yla 2. kez nikah masasına oturan ünlü popçu, baba olmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.