Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na özel mesajında ne dedi? Barış Yarkadaş tv100'de açıkladı

CHP'deki değişim tartışmaları sürerken gazeteci Barış Yarkadaş, Taksim Meydanı programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderdiği mesajı açıkladı. Kılıçdaroğlu mesajında "Aday değilsen İstanbul'a bir aday hazırlayacağım. İstanbul'u bu tartışmalara harcatmam" dedi.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki değişim tartışmaları programda masaya yatırıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yazdığı mesajı Barış Yarkadaş tv100'de açıkladı.

Yarkadaş'ın açıklamaları şu şekilde:
Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na Ahlatlı Beldeki görüşmede 'İstanbul'daki 14 ilçemizi 25'e çıkar, belediye meclisini de al, İBB seçimlerini bir daha al, sonra gel aday ol' dedi. 

"ADAY DEĞİLSEN İSTANBUL'A BİR ADAY HAZIRLAYACAĞIM"
Kılıçdaroğlu, partinin sürekli değişim tartışmalarıyla meşgul edilmesinden duyduğu rahatsızlığı İmamoğlu'na bir mesajla iletti. Kılıçdaroğlu, "Kararını ver, belediye başkanı adayı mısın değil misin? Bu tartışmalar partiyi yoruyor. Aday değilsen İstanbul'a bir aday hazırlayacağım. İstanbul'u bu tartışmalara harcatmam" dedi.