Kılıçdaroğlu 'teklif yapıldı' demişti! Muharrem İnce'den yanıt geldi

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'bir teklif yapıldı ama uzlaşılamadı' açıklamasına cevap verdi. İnce, "Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır." dedi.

Kılıçdaroğlu 'teklif yapıldı' demişti! Muharrem İnce'den yanıt geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Habertürk canlı yayınındaki 'teklif' açıklamasına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. 

"HİÇBİR TEKLİF YAPILMAMIŞTIR"

İnce açıklamada "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimizi ziyareti sırasında; deprem bölgesini, sandık güvenliğini, trolleri konuştuk. Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır." ifadelerini kullandı.

 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayın programında şu ifadelere yer vermişti: "14 Mayıs öncesi de sonrası da dahil olmak üzere Muharrem İnce'ye bir teklif yapıldı ama üzerinde uzlaşılamadı; bana göre biz üzerimize düşeni yaptık. Buluşma günü bir teklif olmadı. Karşı tarafı suçlamak, ayrıntıya girmek istemem."