Kılıçdaroğlu'na o fotoğraf soruldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendisine geçmiş olsun ziyaretine gelen DP Başkanı Gültekin Uysal'ın ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'na, kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün serbest bırakıldıktan sonra kendisini kutlamaya gelenlerle çektirdiği fotoğraflar soruldu.

Kılıçdaroğlu'na o fotoğraf soruldu

Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu uğradığı linç girişiminden sonra makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. İkilinin görüşmesinin ardından Kılıçdaroğlu kısa bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında “Farklılıklarımızı zenginlik kabul edip tasada ve kıvançta beraber olmalıyız. Sevinçlerimizi çoğaltmalıyız. Bana yapılar linç girişimi kabul edilecek bir şey değildir. Toplumu fazla germemeliyiz, ben milletimizin ferasetine inanıyorum. Bahar geldi. O baharı bütün Türkiye’ye yayacağız. Ben tekrar sayın genel başkan ve arkadaşlarına yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum "dedi.

Kılıçdaroğlu, Çubuk'ta katıldığı şehit cenazesi sırasında kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasının ardından kendisini kutlamaya gelenlerle çekilmiş fotoğralarının sorulması üzerine  "Bir siyasi baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz. Bunun ötesinde farklı bir şey söylemek istemiyorum” diye konuştu.