Kılıçdaroğlu’ndan tv100’e özel demeç: Tek başıma kalsam dahi mücadelemi sürdüreceğim

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a verdiği özel demeçte sosyal medya hesabından paylaştığı “Hiç kimse yalnızlığımdan cesaret almasın” sözüyle ilgili "Herhangi bir tehdit, olağanüstü bir durum yok. Bir mesaj vermek için bunu yazdım. Ülkemi, Türkiye’yi çok seviyorum. Tek başıma kalsam dahi mücadelemi sürdüreceğim." ifadelerine yer verdi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yarkadaş'a özel açıklamalarda bulundu.

Yarkadaş, Kılıçdaroğlu ile olan görüşmesini şu sözlerle anlattı:
Bugün Gazete Pencere’de yayınlanan bir yazıyı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter’da alıntıladı o yazı Emekli General Haldun Solmaztürk’ün yazısıydı. Haldun Solmaztürk özellike Irak’ın Kuzeyindeki ve Suriye’deki askeri operasyonlara ilişkin bir eleştiride bulunuyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nu aradım. ‘Hiç kimse yalnızlığımdan cesaret almasın’ sözünün arka planında bir tehdit bizim bilmediğimiz bir kaygı mı var çünkü insanlar özellikle CHP’lilerin WhatsApp gruplarında bunu hızla paylaşmaya başladılar ne oluyor diye. Kemal Beyde dedi ki ‘Hayır bir tehdit, bir olağanüstü durum yok. Bir mesaj vermek için bunu yazdım’ dedi. Peki Sayın Başkan ben bu akşam tv100’deyim, hem insanları rahatlatmak hem de kafalardaki soru işaretlerine cevap bulabilmek için bizimle paylaşabileceğiniz bir yorumunuz olur mu diye Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da şunu söyledi ‘Ülkemi, Türkiye’yi çok seviyorum. Tek başıma kalsam da mücadelemi sürdüreceğim’ dedi.