Kılıçdaroğlu'ndan yerel seçim açıklaması! İttifak tartışmalarına son noktayı koydu

5 yılda bir yapılan yerel seçimlere az bir süre kalmışken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ittifak açıklaması geldi. Kılıçdaroğlu, “Türkiye’yi düşünen muhalefet partileri bir araya gelir” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan yerel seçim açıklaması! İttifak tartışmalarına son noktayı koydu

İYİ Parti ve MHP arasında ittifak tartışmaları devam ederken, bir açıklama da  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.  Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili süren 'ittifak' tartışmalarına ilişkin "Türkiye'yi düşünen muhalefet partileri bir araya gelir" açıklamasını yaptı.

İTTİFAK OLACAK MI?

Halktv.com.tr'den Fikret Bila'nın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, muhalefet partilerinin yerel seçimlerde de işbirliği yapıp yapmayacakları konusunda “Türkiye’yi düşünen muhalefet partileri bir araya gelir” dedi.
Kılıçdaroğlu partideki tartışmalarla ilgili de konuştu. CHP’li belediye başkanlarının çok başarılı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Bu nedenle belediye başkanlarımızın yeniden aday olmalarını ve hizmetlerini sürdürmelerini istiyorum. Bu büyükşehir belediye başkanlarımız için de geçerli. Bunu kendilerine de söyledim” diye konuştu.