Kılıçdaroğlu’nun ‘Gazi Meclis’ sözleri… AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na tepki: Gelinen nokta vahimdir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' sözlerine tepki göstererek, "Bu Meclis 2 kez gazi olmuştur. Gelinen nokta vahimdir, Kılıçdaroğlu adına bile üzücü" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun ‘Gazi Meclis’ sözleri… AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na tepki: Gelinen nokta vahimdir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'de Büyük Kongre hazırlığı süreciyle ilgili partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Genel başkanımız parti genel merkezinde ve 2 gündür kongre çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. AK parti kongreleri bir demokrasi şöleni olarak siyasi tarihimizde önemli yer almıştır.

30'A YAKIN ÜLKE KONGREYE KATILACAK

Kongre için 30'a yakın ülkeden ziyaretçilerimiz olacak. Biz bir Türkiye partisiyiz. Siyaset yapma biçimimiz referans alınmaktadır. Sosyal alandan siyasal alana söylenecek çok şey kongrede gündeme gelecektir.

AK Parti kongreleri hep demokrasi şöleni olmuştur. Tüm milletimizi kongremize bekliyoruz.

"BU MECLİS İKİ KEZ GAZİ OLMUŞTUR"

(Kılıçdaroğlu'nun TBMM artık 'Gazi Meclis' değildir sözleri) Dün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez böyle bir skandala imza atıldı. Bu skandala imza atan kişi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur.

Bu Türkiye’ye saldıranların bile aklına gelmeyen bir ifadedir CHP liderinin ‘Gazi Meclis demem’ ifadesini kınıyorum.

Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün hatırına CHP’ye oy veren vatandaşları incitti. Gazi dememesi yüce Meclis’ten bir şey eksiltmez. Yüce Meclis’te olmaması olumlu bir gelişme olarak kayda geçti. Kılıçdaroğlu CHP'ye kilit vuruyor.

ANKARA’DA TERÖR SALDIRISI GİRİŞİMİ

Öncelikle bütün Ankaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye güvenli bir ülkedir, dünyanın her yerinde böyle eylemeler olabiliyor. Terörle mücadele katlanarak sürecek. AK Parti’de terörle mücadele konusunda fikir ayrılığı yoktur.

FRANSA'DAKİ BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI: SON DERECE FAŞİZAN BİR UYGULAMA

Fransa bizim 28 Şubat’ta yaşadığımız karanlık günlere dönüyor. Kadınların kılık kıyafetine karışılması faşizan bir hareket olduğu görüldü. Fransa’daki toplumsal barışa zarar verir.

Kılıçdaroğlu açısından yeni dönemi hakaret açısından bir başlangıç oldu. Helalleşme dedi, hesaplaşma olduğunu biliyorduk. Belediyelerin çalışmaları eleştirilebilir. Bilal bey de görüşlerini paylaşmış. Bunların siyasi eleştiriye tahammülü olmadığı anlaşılmıştır. Siz de kendinize göre görüşünüzü bildirirsiniz. Siyasi tartışmalara aile sokulmaz.