Kılıçdaroğlu’nun işareti sonrası delegelerden flaş hamle! Cemal Canpolat’tan Özgür Çelik’in ilçesinde dikkat çeken atak

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik'in listesinden seçilen 10 delegenin, İl Başkan Adayı Cemal Canpolat'ı destekleme kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yarkadaş, delegelerin bu kararını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Canpolat'ı işaret etmesinin etkisiyle aldığını belirtti. Ayrıca, İstanbul İl Başkanlığı yöneticilerinin de Canpolat'ı desteklemeye eğilim gösterdiği bilgisini paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun işareti sonrası delegelerden flaş hamle! Cemal Canpolat’tan Özgür Çelik’in ilçesinde dikkat çeken atak

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik’in listesinden seçilen 10 delegenin, İl Başkan Adayı Cemal Canpolat’ı desteklene kararı aldığını duyurdu. Yarkadaş paylaşımında "Bu delegeler adına imza toplayan Gökmen Güneş ile az önce konuştum. Güneş, '10 artı 1 arkadaşımızla Canpolat için imza vermeye karar verdik' dedi. Böylece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteklediği Cemal Canpolat, rakibi Özgür Çelik’in ilçesinde önemli bir atak yaptı. 11 delegenin kararında, Kılıçdaroğlu’nun Canpolat’ı işaret etmesinin etken olduğu öğrenildi." ifadelerine yer verdi.

"İMAMOĞLU'NUN TUTUMU SONRASI CHP'NİN ÇOK SAYIDA YÖNETİCİSİ, CANPOLAT'IN OFİSİNİ ZİYARET ETTİ"
Paylaşımında sözlerini sürderem Yarkadaş "Öte yandan Beşiktaş’ta delegelerle yapılan ve Özgür Çelik için destek istenen toplantıya bazı delegelerin katılmaması da dikkat çekti. Bu arada Canpolat’ın Taksim’deki ofisini CHP’nin çok sayıda yöneticisi ziyaret etti. Bu ziyarette İmamoğlu’nun dün kapalı toplantıdaki tutumunun etkisinin olduğu öğrenildi. İmamoğlu’nun agresif tutumunu ve kabul edilemez sözlerini dün gece tv100‘de anlatmıştım. Ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı yöneticileri de Canpolat’ı destekleme eğiliminde… İl yöneticileri aynı zamanda doğal delegedir. Bu karar Canpolat’ın elini daha da güçlendirir." dedi.

AVCILAR'DA 21 DELEGEDEN 20'Sİ CANPOLAT'I DESTEKLEYECEK
Avcılar ilçesindeki kongredeki durumu Yarkadaş "CHP Avcılar İl Kongresi’nin 21 delegesinden 20’si az önce biten toplantılarında Cemal Canpolat’ı destekleme kararı aldı. İlçe başkanlığında yapılan toplantı saat 20.00’de bitti. Avcılar’ın 21 delegesinden biri olan Belediye Başkanı Turan Hançerli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmek için Ankara’da… Toplantıya bu yüzden katılamadı." sözleriyle paylaştı.