Kim Kardashian'ın efsane elbisesinin yaratıcısı Thierry Mugle yaşamını yitirdi

Kim Kardashian'ın unutulmaz elbisenin tasarımcı dünyaca ünlü Fransız modacı ve birçok parfümün yaratıcısı Thierry Mugler, 73 yaşında yaşamını yitirdi. Beyonce, Rihanna, Bella Hadid ve birçok ünlünün peşinden koştuğu modacı Thierry Mugler'ın ölümü sanat dünyasında bomba etkisi yaptı.

Kim Kardashian'ın efsane elbisesinin yaratıcısı Thierry Mugle yaşamını yitirdi

Rihanna, Madonna, Beyonce, David Bowie, Nicole Kidman, Sharon Stone, George Michael, Diana Ross, Lady Gaga, Cardi B gibi sayısız yıldızı giydiren Fransız moda tasarımcısı Thierry Mugler'in ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. 

Ünlü modacının kötü haberi resmi hesabından yapılan duyuru ile verildi. Dünya starlarını kara kara düşündüren kayıp duyurusunda Thierry Mugler'in neden yaşamını yitirdiği ise açıklanmadı. 

Kim Kardashian'ın efsane elbisesi Thierry Mugler'ın eseri

Tam adı Manfred Thierry Mugler olan Fransız sanatçı kariyeri boyunca sayısız starı giydirmişti. Thierry Mugle Kim Kardashian'ın 2019'daki Met Gala'da giydirdiği unutulmaz elbise ile zirve yapmıştı. Kim Kardashian'ın tenini ıslak gibi görünmesi için tasarladığı elbise günler değil aylarca konuşulmuştu.

Kim Kardashian'ın efsane elbisesinin yaratıcısı Thierry Mugle yaşamını yitirdi - Resim : 1

Kimleri giydirmedi ki! Beyonce, Rihanna,  Bella Hadid...

Thierry Mugler'ın tasarımları giydirdiği starlar kadar ünlü ve bir o kadar da pahalıydı.  Üzerinde Thierry Mugler'ın imzasını taşımayı tercih eden yıldızlar arasınad Madonna, Beyonce, David Bowie, Nicole Kidman, Sharon Stone, George Michael, Diana Ross, Lady Gaga, Rihanna, Cardi B, Jerry Hall, Katy Perry, Linda Evangelista, Demi Moore, Megan Fox, Miley Cyrus, Cindy Crawford, Tyra Banks, Reese Witherspoon, Robin Wright ve Bella Hadid gibi isimler vardı...

Son derece sade bir kayıp duyuru

Mugler'ın resmi Instagram hesabından yapılan acı haber ise sosyal medyada bir anda yıkım yarattı.  Siyah bir kare içinde yapıyan paylaşımda son derece sade biçimde  "23 Ocak 2022 Pazar günü Bay Manfred Thierry Mugler'ın vefatını duyurmaktan üzündü duyarız. . Ruhu şad olsun.' denildi.