Dünyaca ünlü oyuncu ve magazin yıldızı Kim Kardashian, yaşam tarzıyla ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor.
Kim Kardashian, yıllardır peşinden koştuğu hayaline kavuşmuş, yıllık zorlu bir sürecin ardından hukuk fakültesinden mezun olmuştu.
“6 YIL SONRA HUKUK FAKÜLTESİNİ BİTİRDİM!”
Kardashian, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sonunda 6 yıl sonra hukuk fakültesini bitirdim!” sözleriyle mutluluğunu takipçileriyle paylaşmıştı.
SINAV SONUCU PAYLAŞTI
Ünlü yıldız, temmuz ayında girdiği baro sınavının sonucunu sosyal medya hesabından paylaştı.
"ÇOK ŞIK VİR AVUKATI OYNUYORUM"
Sosyal medya hesabında sınav sonucunu paylaşan Kardashian, “Henüz avukat değilim, sadece televizyonda çok şık bir avukatı oynuyorum” ifadelerini kullanan Kardashian, yeni dizisi “All’s Fair”e gönderme yaptı.
"PES ETMEK YOK"
Ünlü isim, “Altı yıl oldu ama hâlâ bu yoldayım. Kısayol yok, pes etmek yok. Sadece daha çok çalışma ve azim var” sözleriyle hukuk hedefinden vazgeçmediğini vurguladı. Destekçilerine de teşekkür eden Kardashian, “Başarısızlık değil, yakıt bu. Sınavı geçmeye çok yaklaşmıştım, bu da beni daha çok motive ediyor. Hadi bakalım!” mesajını paylaştı.