Kylie Jenner eşi Trovis Scott'un kızları Stormi için aldığı sarı renkli okul otobüsünü paylaştı

Forbes dergisinin sıraladığı dünyanın en çok kazanan kadın ünlüleri listesinde yer alan Kylie Jenner ve Travis Scott kızları Stormi'nin sarı renkli okul otobüsü alarak hayalini gerçekleştirdi.

Kylie Jenner eşi Trovis Scott'un kızları Stormi için aldığı sarı renkli okul otobüsünü paylaştı

Kylie Jenner ile rap'çi Travis Scott'ın kızı Stormi'nin en büyük hayali gerçek oldu. Annesi de kızının hayaline kavuştuğu anların fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Bugüne kadar kullandığı binlerce dolar değerinde aksesuarlar ve giydiği pahalı kıyafetlerle haber konusu olan minik Stormi, birçok yaşıtı gibi ABD'de çok yaygın olan sarı renkli okul otobüslerinden birine binmek istiyordu.

Babası Travis Scott ise biricik kızı için yaşadıkları malikanenin önüne sarı renkli bir okul otobüsü getirdi. Bazı kaynaklara göre Scott, bu otobüsü kızının her istediğinde binmesi için satın aldı. 

Kylie Jenner eşi Trovis Scott'un kızları Stormi için aldığı sarı renkli okul otobüsünü paylaştı - Resim : 2
Kylie Jenner ile Travis Scott'ın kızı Stormi'nin hayali olan sarı otobüs 

 

Otobüse neredeyse sarılan Stormi, sonra da bomboş otobüse bindi ve boş koltuklar arasında gezdi. 

Jenner, okula gider gibi giyinen ve sırt çantasını da takan Stormi'nin otobüse sarılırken göründüğü bir fotoğrafını "Stormi'nin söyleyip durduğu şey bir büyük sarı okul otobüsüne binmekti. Babası ona sürpriz yaptı" mesajıyla birlikte Instagram hesabının "hikayeler" bölümünde paylaştı.