Fenerbahçe diyalogları gündem oldu! Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı böyle düzeltti

ATV ekranlarının bol ödüllü bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılar ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu arasında ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Kenan İmirzalıoğlu hakkında bir bilgiyi yanlış hatırlayan yarışmacıya İmirzalıoğlu'nun cevabı bakın ne oldu.

Fenerbahçe diyalogları gündem oldu! Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı böyle düzeltti

ATV ekranlarında yıllardır ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında eğlenceli, komik ve dikkat çeken anlar yaşanıyor. Sunuculuğunu oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı yarışmada yarışmacı Öznur Özdemir ile İmirzalıoğlu arasında ilginç bir diyalog oldu. Sorulan bir futbol sorusunun ardından soruyu cevaplayan yarışmacı İmirzalıoğlu hakkında bir bilgi paylaştı. Bu bilginin üzerine şaşkınlık yaşayan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı düzeltti.

Fenerbahçe diyalogları gündem oldu! Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı böyle düzeltti - Resim : 1

'Biz de sizi 6-0 yendik'

3 bin TL'lik sorunun konusu futbol oldu. "Galatasaray'ın UEFA Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli 'Biz de sizi 6-0 yendik' diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır" sorusu soruldu. Yarışmacı Öznur Özdemir; Aydınspor, Fenerbahçe, MTK Budapeşte ve Pendikspor şıklarının yer aldığı soruya 'B-Fenerbahçe' cevabını verdi.

Fenerbahçe diyalogları gündem oldu! Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı böyle düzeltti - Resim : 2

'Yanlış hatırlamışsınız' 

Öznur Özdemir, Kenan İmirzalaoğlu'na bu sırada 'Sizi Fenerbahçeli olarak hatırlıyorum aklımda öyle kalmış' dedi. 

Galatasaray taraftarı olduğunu belirten ve yarışmacı tarafından Fenerbahçeli olarak hatırlanan Kenan İmirzalaoğlu, Öznur Özdemir'e "Benim takımım UEFA Kupası'nı alan, aynı zamanda da altı yiyen. Yanlış hatırlamışsınız" cevabını verdi.