Kimilerine dünyanın en basit işlemi kimilerine cehennem azabı oldu. Dakikalarca deposuna bir damla benzin doldurmak için uğraştı

Yurt dışında kaydedilen görüntüler izleyenlere sinir krizi geçirtecek cinstendi. Akaryakıt almaya çalışan kadın bir sürücünün yaşadıklarını kayda alan başka bir sürücü, kadını akaryakıt alana kadar izledi. Akaryakıt almaya çalışan kadın, ise pompayı benzin deposuna götürmeye çalışırken adeta savaş verdi.

Yurt dışında kayda alınan görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kullanıcılar resmen sinir krizi geçirdi. Akaryakıt almaya çalışan bir kadın, başka bir sürücü tarafından kayda alındı. Akaryakıt almak isteyen kadın, aracını öyle bir noktaya koymuştu ki, pompanın araç deposuna yetişemediği fark edildi. Ancak kadın ne yazık ki bu detayı atladı ve defalarca gidip gelmesine rağmen aracını sürekli pompanın yetişemeyeceği noktaya park ederek pompa uzandığı için borunun kısa olmasına sinirlendi. 

Kimilerine dünyanın en basit işlemi kimilerine cehennem azabı oldu. Dakikalarca deposuna bir damla benzin doldurmak için uğraştı - Resim : 1

DAKİKALARCA UĞRAŞTI

Aracıyla defalarca akaryakıt istasyonu çevresinde dönen kadını sabırla izleyen diğer sürücü kaydına devam etti. İzleyenlerin de merakla sonunu beklediği videoda, kadın sonunda akaryakıt almayı başardı. İzleyenler de derin bir 'oh' çekti.