Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş’ın eski teknik direktörü TFF 2'nci Lig ekibini başına geçti!

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli, TFF 2'nci Lig kırmızı grupta mücadele edecek 68 Aksaray Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş’ın eski teknik direktörü TFF 2'nci Lig ekibini başına geçti!

Beşiktaş'ta 2021-22 sezonunda Sergen Yalçın'ın ardından görev alan ve Yalçın’ın istifası sonrası takımına başına geçen Önder Karaveli, daha sonra siyah beyazlı takımdan ayrılmıştı. Son olarak TFF 1'inci Lig ekibi Adanaspor'u çalıştıran Önder Karaveli, TFF 2'nci Lig kırmızı grupta mücadele edecek 68 Aksaray Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş’ın eski teknik direktörü TFF 2'nci Lig ekibini başına geçti! - Resim : 1
Önder Karaveli - Evren Dinçer

 

“GERÇEKÇİ HEDEFLER KOVALAYACAĞIZ”

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Önder Karaveli, "Aksarayspor’da gerçekçi hedefler kovalayacağız buradan 68 Aksaray Belediyespor camiasına şu sözü verebilirim stada geldiklerinde iyi futbol seyredecekleri bir takımları olacak, maçımızı nerede oynarsak oynayalım iç saha ya da deplasman fark etmeksizin oynanan oyundan vazgeçmeyen hiçbir şekilde mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım oluşturacağız. Aksaray şehrini ekibimle beraber en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin endişesi olmasın” dedi.

"ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TESLİM EDECEĞİZ"

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise "Aksaraysporumuz 4 yıl içerisinde çok önemli iki şampiyonluk yaşadı. Geldiğimiz süreçte 2.lige çıkma başarısı yakaladık. Bu yılda 2'nci Lig'de şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.