Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş’tan ses getirecek transfer hamlesi!

Beşiktaş, Milan takımında forma giyen Junior Messias'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Siyah beyazlıların bu transferdeki rakibini İtalyan ekibi Torino olduğu belirtildi.

Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş’tan ses getirecek transfer hamlesi!

Transfer döneminde Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey’i kadrosuna katan Beşiktaş’ta çalışmalar sürüyor. Milan forması giyen Ante Rebic’in transferinde mutlu sona ulaşan siyah beyazlılar, bu takımdan bir ismi daha kadrosuna katmak istiyor.

Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş’tan ses getirecek transfer hamlesi! - Resim : 1

BEŞİKTAŞ KİRALIK İSTİYOR

Calciomercato'da yer alan habere göre Beşiktaş, Junior Messias'ı da takibe aldı. Siyah beyazlı takımın futbolcuyu kiralık olarak transfer etmek istediği belirtildi. Söz konusu transferdeki tek engelin futbolcunun sözleşmesinin bir sene daha devam etmesi gösterildi.

Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş’tan ses getirecek transfer hamlesi! - Resim : 2

TORINO DA TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Transferde ilerleyen günlerde yeni gelişmelerin yaşanabileceği belirtilirken Torino’nun da Messias’ı transfer etmek istediği kaydedildi.

Crotone’den 2021/22 sezonunda kiralık olarak sonrasında ise bonservisi ile Milan'a katılan 32 yaşındaki Messias, kırmızı siyahlı forma ile çıktığı 68 karşılaşmada 12 gol ve 5 asistlik performans göstermişti.