Emine Bulut'un annesi böyle isyan etti... 'Yazıklar olsun onlara'

Kırıkkale'de eşi tarafından, kızının gözü önünde boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un annesi Fadime Bulut isyan etti. Çekim yapanlara tepki gösterdi. Göz yaşlarına boğuldu.

Canından çok sevdiği kızı katledildi, Emine Bulut'un annesi yaşananlara isyan etti. Kırıkkale'de Emine Bulut eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözü önünde boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Emine Bulut'un acılı ailesine ziyaret etti. Anne Fadime Bulut, olay anını anlatırken göz yaşlarına boğuldu.

Olay anından hemen sonra talihsiz kadının "Ben ölmek istemiyorum" demesi ve yanında bulunan 10 yaşındaki kızının "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı anlara ait görüntüler ortaya çıkmıştı.

Emine Bulut'un annesi Fadime Bulut o çekimi yapanlara tepki gösterdi. Acılı anne, kızının katilinin en ağır cezayı almasını istedi.

Acılı anne şunları söyledi...

"Orada çocuğu ile çırpınırken hiç mi ehli Müslüman yokmuş karşısında. Bu çekimi yapıyor eli tutuyor da o çocuk orada çırpınırken nasıl oluyor da onlar bu çekimi yaparken o çocuğu oradan kurtaramıyor. Oradakiler hiç bir şey alıp atmadı kafasına.

Benim 4 çocuğum var onlar oraya girerdi. Onlarında anası, babası ailesi var. Yazıklar olsun onlara. Issız yer olsaydı tamam da en kalabalık yer. Kadınlar böyle kesilip kesilip de atılmasın.

Orada ki mahkumlar da gerekeni yapar inşallah. Bir babalık duygusu yaşamış 10 sene sonra da nasıl gelmiş de annesini böyle etmiş. Ambulans arayın diyor 10 yaşında ki çocuk. Bunlar çekim yapıyor. Anneanne diyor 'onlar çekim yapıyor' diyor. Ben diyorum ambulans arayın. Bekir'in telefon eline geçmiş teyzesini aramış. Hiç mi Müslüman yokmuş karşısında."