Kırmızı Oda 5. Bölüm izle

Kırmızı Oda dizisinin 5. bölümü tv8'de yayınlandı. Dizinin 5. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yüklendi. İşte Kırmızı Oda'nın 1. sezon 5. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz adres...

Kırmızı Oda 5. Bölüm izle

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda'nın 5. bölümü yayınlandı.

Kırmızı Oda dizisi tv8 ekranlarında yayınlanmaya başladığından beri fırtınalar estiriyor. Başrolünü Binnur Kaya'nın oynadığı dizinin 5. bölümü merakla bekleniyordu.

tv8 ekranlarından 5. bölümün yayınlanmasının ardından diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kırmızı Oda 5. bölüm tek parça olarak internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 4. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

‘Kırmızı Oda’nın dördüncü bölümünde Mehmet’le evlerini ayıran Nesrin yeni hayatına alışmaya çalışırken, Mehmet de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlıyor. Alya nihayet Doktor Hanım’a ailesini ve çocukluğunu anlatmayı kabul ederken, Meliha Doktor Hanım’a ablasını kaybettikten sonra kardeşleriyle birlikte yaşadıklarını anlatıyor. Doktor Deniz ise konuşmayı bırakan beş yaşındaki Leyla’nın sırrını çözüyor.

‘Kırmızı Oda’nın dördüncü bölümünde başrol oyuncularına Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir ve Melisa Sözen eşlik ediyor.

KIRMIZI ODA 5. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 5. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link