Kırmızı Oda dizisi 19. Bölüm Fragmanı izle, "Borcu için beni sattı!"

TV8'in fenomen dizisi Kırmızı Oda'nın 19. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Boncuk, Doktor Hanım'a Can'ın geldiğini söylüyor. Boncuk çocuklukta yaşadığı kötü anılarla baş etmeye çalışıyor. Öte yandan Kumru, Doktor Hanım'a 'Borcu için beni sattı' diye anlatırken gözyaşlarına boğuluyor.

Kırmızı Oda dizisi 19. yeni bölümü ile 8 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de TV8 erkanlarında izleyici ile buluşacak.

Kırmızı Oda Dizisi 18. Bölüm Özeti

Selvi, tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye, öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken; Doktor Piraye onun için endişelenir.

Sadık  ve Boncuk’un ablası Rezzan, Boncuk’un yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar. Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru ise eşi  kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.