Kırmızı Oda dizisinde Can hayal mi çıkacak? Boncuk herkesi büyük bir çıkmaza soktu! İyileşmeyecek Mi?

Kırmızı Oda dizisi yine seyriciyi ekranlara kilitledi. 15 Ocak 2021 günü yayınlanan Kırmızı Oda 20. bölümde Can'ın hikayesini doktor hanıma anlatan Boncuk en son yaşadıklarının hayal ürünü olduğunu anladı.

Kırmızı Oda dizisinde Can hayal mi çıkacak? Boncuk herkesi büyük bir çıkmaza soktu! İyileşmeyecek Mi?

Sevilerek izlenen dizide Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik performansıyla büyük takdir topluyor. Her bölümde ailesinden gördüğü hem psikolojik hem de fiziksel şiddet ise ortaya bir bir çıkıyor.

Kırmızı Oda Dizisinde Can Hayal mi Çıkacak? Boncuk Herkesi Büyük Bir Çıkmaza Soktu! İyileşmeyecek Mi? Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterinin hikayesi gün geçtikçe farklı bir boyut almaya devam ediyor.

Sevilerek izlenen dizide Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik ise performansıyla büyük takdir topluyor. Her bölümde ailesinden gördüğü hem psikolojik hem de fiziksel şiddet ise ortaya bir bir çıkıyor.

Kırmızı Oda Dizisinde Can Hayal mi Çıkacak?

15 Ocak 2021 günü yayınlanan 20. bölümde Can'ın hikayesini Doktor hanıma anlatan Boncuk en son yaşadıklarının hayal ürünü olduğunu anladı. Boncuk yaptığı itiraf ile yaşadıklarımı sadece ben mi gördüm diyerek gerçeği anlamıştı.

Doktor hanımın boncuk ile ilgili yaptığı tespitte önceki bölümde ermişler hayatında çıkmıştı. 20. Bölümde ise Can'ın boncuğun hayatında çıktı. Artık yavaş yavaş aldığı ilaçlar Boncuğu olumlu olarak düzelmekte ve gördüğü hayaller yavaş yavaş görmemeye ve azalmaya başladı.

Dizi izleyenleri ise özelikle son bölümde büyük bir şok yaşamıştı. Yayınlanan bölümde Boncuk’un hikayesi yürekleri burkmuştu. Babasının annesi olmasına rağmen her akşam eve getirip alem yaptırdığı kadının sevgilisi ortaya çıkınca işler iyice toparlanamaz bir hal almıştı. Babasının her akşam eve getirip gününü gün ettiği kadının sevgilisi ortaya çıkınca bu durumdan en çok zarar gören yine o isimler olmuştu.

Eve gelen adam kızları korkutmuş annelerine de tecavüz etmişti. Birde üstüne annelerine zorla dans ettirmesi kızların aklına kazınmış bir sorun olmuştu. Babası ise yediği dayaktan dolayı yerde kıvrana kıvrana yatıyordu. Üstüne birde Sadık’la evlenen ve onunla evlenmeyi normalleştiren Boncuk Can’la birlikte bir hayat yaşamak istese de üzerini sık sık kapatıyordu.

Hollanda’da bir başına kalmış olan Boncuk, Can’la tanıştıktan sonra ise içine daha çok kapanmıştı. Fakat yaşadıklarını tek tek Doktor Hanıma anlatmış ve “Hata mı yaptım ben, evli barklı kadınım. Kesin hata yaptım” sözlerini dile getirmişti. Doktor Hanım ise sık sık yaptığının yanlış bir şey olmadığını dile getirecek sözler kullanmıştı.

Can Hayal mi?

Yayınlanan son bölümde ise Can’ın Boncuk ile yakınlaşması seyirciyi mutlu etmişti. Özellikle son dönemlerde Ermişleri daha az gören Boncuk Can’ın hayal olup olmadığı sorusunu akıllara getirdi. Bir süredir sık sık Doktor Hanım’a Can’dan bahseden Boncuk’un ise hayal kurduğu düşünülüyor. Fakat kafede oturmaları ve arka tarafta oturan adamın Boncuk’un hayal görme gibi bir şeyde absürt bir şekilde bakacağını düşünülüyor.

Özellikle Kırmızı Oda izleyenleri Can’ın hayal olmaması için dileklerde bulunuyor. Dizinin yeni bölümlerinde Can’ın hayal mi gerçek mi olduğu ortaya çıkacak. Fakat birçok kişi şimdiden Can’ın hayal olduğuna dair teoriler üretmeye başladı.

Bunlar sık sık sosyal medyadan gündeme gelse de Can’ın hayal ya da gerçek olduğuna dair herhangi bir fragman ya da bölüm henüz gelmedi. Can’la kafede çay içtiğini ve konuştuklarını anlatan Boncuk’un yeni bölümlerdeki hikayeleri ise merak edilen bir diğer konu oluyor.