Kırmızı Oda'da Pınar Deniz'in babasını kim oynayacak?

Ekranların sevilen ve reyting rekortmeni dizisi olan her bölümünde seyirciyi ekrana kitlemeyi başaran Kırmızı Oda dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Kırmızı Oda'da Pınar Deniz'in babasını canlandıracak isim belli oldu.

Kırmızı Oda'da Pınar Deniz'in babasını kim oynayacak?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi cuma akşamlarına damgasını vuruyor.

Cem Karcı'nın yönettiği OGM Pictures imzalı dizi ünlü konuklarıyla da çok konuşuluyor.

Dizinin yeni bölümünde Pınar Deniz'in hayat vereceği Nazlı karakterinin babası Ömer'i Fatih Hürkan canlandıracak.

Hürkan, flashback sahnelerde rol alacak.

Kırmızı Oda'da Pınar Deniz'in babasını kim oynayacak? - Resim : 1

Fatih Hürkan kimdir?

Fatih Hürkan, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. 1998 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ikinci seçildikten sonra modellik yapmaya başlamıştır.

Oyunculuğa 1998 yılında "Unutabilsem" dizisi ile başlamıştır. Bundan sonra Fatih Hürkan; Ateş Dansı, Kırık Hayatlar, Kahpe Bizans, Sungurlar, Asla Vazgeçmem, Arka Sokaklar, Kaçak, Belalı, Baldız, Asla Unutma, Sihirli Annem gibi birçok projede yer almıştır. Bir süre Şahika Tekand Studio’sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosun’da “Aman Hayret, Biraz Gayret” oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV’de sunuculuk yaptı ve 100’ün üzerinde reklam filminde rol aldı.

2017 yılında Tv8’de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstelendiği Survivor 2017 yarışmacılarındandır.