Kırmızı Oda'nın yıldızı Kefaret dizisine katılıyor!

Ekranların yeni dizilerinden olan Kefaret'te heyecan her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Dizinin önümüzdeki bölümlerine Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın annesi Süreyya'yı canlandıran Cemre Melis Çınar da katılacak.

Kırmızı Oda'nın yıldızı Kefaret dizisine katılıyor!

Geçtiğimiz aylarda ‘’Kırmızı Oda’’ dizisinde Alya’nın annesi Süreyya karakterini canlandıran Cemre Melis Çınar oyunculuk performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanıp, yapımcıların dikkatini çekmişti.

Güzel oyuncu Kırmızı Oda'da sergilediği performansının karşılığını almaya başladı. Cemre Melis Çınar, ekranların yeni ve soluksuz izlenen FOX ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisinin kadrosuna dahil oluyor. 

12. bölümde seyirci karşısında

Güzel ve başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar Kefaret dizisinde 12. bölüm itibariyle Avukat Berna Dündar karakterine hayat verecek.

Kırmızı Oda'nın yıldızı Kefaret dizisine katılıyor! - Resim : 1
MELİS CEMRE ÇINAR

 

Melis Cemre Çınar kimdir?

Oyuncu, yönetmen yardımcısı, sahne tasarımcısı, metin yazarı. 13 Mayıs 1991, Ankara doğumlu. Toros Koleji’nden sonra Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümünden mezun oldu. 2005 senesinden bu yana oyunculuğu sürdüren Cemre Melis Çınar, uzun süre dans dersi aldı. Mask-kara Tiyatrosu’nda oynadı. Aynı zamanda çok iyi Kick Box sporcusudur.

Kırmızı Oda'nın yıldızı Kefaret dizisine katılıyor! - Resim : 2
Melis Cemre Çınar kimdir?

 

Bunların yanı sıra yardımcı yönetmenlik, dublaj ve sahne tasarımı ve metin yazarlığı gibi birçok alanda görev aldı. Kamera karşısına 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Cariye rolüyle geçmişti. 2019’da ekranlara gelen dizisinde Melis karakterini canlandırdı.

Rol Aldığı Diziler:

Kırmızı Oda - 2020
Yaralı Kuşlar (Melis, 2019)
Bir Umut Yeter (2018)
Kaçak Gelinler (2014)
Elif  (Arzu, 2014)
Arka Sokaklar (Aslı, 2014)
Muhteşem Yüzyıl (Cariye, 2013)

Rol Aldığı Sinema Filmleri:

İçimdeki Hazine (Sema, 2018)
Cenaze İşleri (Serpil, 2017)