Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü! "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu"

Kırmızı Oda dizisindeki Sadi karakteriyle bir kez daha gönüllerde taht kuran Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'a tv8'de ödül verilmesinin ardından Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü. Petekkaya, "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu" dedi. İşte şoke eden açıklamalar

Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü! "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu"

Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dizinin yayınlandığı kanal olan Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü. Petekkaya'nın öfkesinin sebebi ise dün akşam TV8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verilmesi.

Kerimcan Durmaz, THY uçağının tuvaletinde cinsel organını gösterdiği görüntüleri Instagram'da paylaşınca gelen tepkiler nedeniyle ABD'ye yerleşmek zorunda kalmıştı. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönüş yapan Kerimcan Durmaz, "Peşimde" isimli bir single çıkardı.

Müzik listelerinde ve Youtube'da kısa sürede büyük bir izlenme ve dinlenme sayısına ulaşan şarkı sezonun hitleri arasına girmeyi başardı.

Erkan Petekkaya açtı ağzını, yumdu gözünü

Dün akşam TV8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verildi. Kırmızı Oda'da oynayan Erkan Petekkaya ise cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Kerimcan'a ödül verilmesine ateş püskürdü.

Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü! "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu" - Resim : 2

"Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkan Petekkaya, "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullandı.

Sarhoşluk iddialarına sert yanıt

Kısa sürede gündem olan Petekkaya, paylaşımını yayından kaldırarak kendisi için "Sarhoşsun galiba" yorumu yapanlara cevap verdi. Kırmızı Oda dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde dans ettiği anları paylaşan oyuncu, "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" dedi.

Erkan Petekkaya özür diledi

Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz hakkındaki açıklamalarının ardından Instagram hesabından bir açıklama daha yapan Erkan Petekkaya, "Söylediğimde haklı olsamda üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakayım" açıklamasında bulundu.

Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü! "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu" - Resim : 4

Gecede ödül alan isimler

En İyi Erkek Şarkıcı: Edis

En İyi Influencer Şarkıcı: Ece Ronay

En İyi Kadın Sanatçı: Aleyna Tilki

Rising Star: Cemalcan Canseven

En İyi Grup: Madrigal

En İyi Rock Şarkıcı: Haluk Levent

En İyi Şarkı: Edis - Martılar

En İyi Rap Şarkı: Norm Ender – İhtiyacım Yok

En İyi Rap Şarkıcı: Norm Ender

En İyi Çıkış: Kerimcan Durmaz – Peşimde

En İyi Klip: Kerimcan Durmaz – Peşimde

En İyi Düet: Sinan Akçıl & Mustafa Ceceli & İrem Derici – Çok Sevmek Yasaklanmalı

En İyi Yabancı Şarkıcı: BTS

En İyi Prodüktör Dj: Emrah Karaduman

En İyi Dizi Şarkısı: Sen Çal Kapımı – Başak Gümülcinelioğlu

Yaşam Boyu Onur Ödülü: İzzet Öz