Kırmızılı Miray Daner takipçilerini mest etti! Kolundaki sevgilisinin hediyesi saatin fiyatı şoke etti!

Güzel oyuncu Miray Daner, bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile beraber. Birlikteliklerini saklamayan çift, paylaştıkları son romantik paylaşımlarla dikkatleri üzerlerine çektiler. Miray Daner'in kırmızı elbisesi büyük beğeni toplarken koluna taktığı, sevgilisi Oğulcan Engin'in hediyesi olan saatin fiyatı duyanları şoke etti.

Kırmızılı Miray Daner takipçilerini mest etti! Kolundaki sevgilisinin hediyesi saatin fiyatı şoke etti!

Miray Daner ve Oğulcan Engin son zamanların popüler çiftleri arasında yer alıyor. Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, güzel oyuncu Miray Daner ile bir süredir mutlu bir beraberlik sürdürüyorlar. Çiftin son olarak katıldığı bir davette çektirdikleri fotoğrafları paylaşmışlardı. Olay fotoğraflar magazin gündemini adeta salladı. 

Rol aldığı Medcezir, Vatanım Sensin ve Kuş Uçuşu dizileri ile yıldızının parladığı ve son olarak Kara Tahta dizisinde yer alan Miray Daner, kırmızı elbisesi ve iddialı pozuyla takipçilerinden büyük beğeni topladı. Oğulcan Engin ise bir smokin takım giymeyi tercih etti. Miray Daner'in kolundaki saat sevgilisi Oğulcan Engin'in hediyesi ve fiyatı 116 bin TL değerinde.

Kırmızılı Miray Daner takipçilerini mest etti! Kolundaki sevgilisinin hediyesi saatin fiyatı şoke etti! - Resim : 1

Kırmızılı Miray Daner takipçilerini mest etti! Kolundaki sevgilisinin hediyesi saatin fiyatı şoke etti! - Resim : 2

Kırmızılı Miray Daner takipçilerini mest etti! Kolundaki sevgilisinin hediyesi saatin fiyatı şoke etti! - Resim : 3

Kırmızılı Miray Daner takipçilerini mest etti! Kolundaki sevgilisinin hediyesi saatin fiyatı şoke etti! - Resim : 4