Kırşehir'de yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti!

Kırşehir'de, Yozgat istikametinden gelen 70 yaşındaki Ali Arslan'ın kullandığı araç ile, Ankara istikametinden gelen 60 yaşındaki H.U.'nun kullandığı araç çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, yaralı her iki sürücü ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ali Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kırşehir'de yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti!

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Yozgat istikametinden gelen Ali Arslan'ın (70) kullandığı 40 AD 892 plakalı hafif ticari araç, Çiçekdağı kavşağında Ankara istikametinden gelen H.U.'nun (60) kullandığı Almanya plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kırşehir'de yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti! - Resim : 1

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, yaralı her iki sürücü ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ali Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arslan'ın 1996-1998 yılları arasında Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.