Kısmetse Olur Cansel Çördük artık bambaşka biri! Değişimi sosyal medyada gündem oldu

Kısmetse Olur yarışmasıyla ünlenen ve ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, son haliyle sosyal medyada gündeme oturdu. Çördük, değişimiyle adeta bambaşka biri olurken, sosyal medyada "Çok güzel olmuşsun", "Ne kadar değişmişsin" yorumları yapıldı. İşte o paylaşım...

Kısmetse Olur Cansel Çördük artık bambaşka biri! Değişimi sosyal medyada gündem oldu

Yayınladığı dönemde reyting rekorları kıran Kısmetse Olur yarışma programı ile hayatımıza giren Cansel Çördük, programdaki tavırları ve Eser West ile yaşadığı aşkla akıllarda kalmıştı. Eser ve Cansel ekranlar önünde yaşadıkları aşk ile yarışmada birinci olmuşlardı.

Kısmetse Olur Cansel Çördük artık bambaşka biri! Değişimi sosyal medyada gündem oldu - Resim : 1

Kısmetse Olur programına katıldıktan sonra Amerika'ya taşınıp kendine yeni bir hayat kuran Cansel Çördük şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

SON HALİ DİKKAT ÇEKTİ!

Kısmetse Olur Cansel Çördük artık bambaşka biri! Değişimi sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Cansel iddialı ve cesur pozlarıyla gündemden düşmüyor. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri olan Cansel Çördük'ün son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor.

Cansel Çördük'ün sosyal medyadaki cesur pozlarına; 'Çok güzel olmuşsun', 'Ne kadar değişmişsin', 'Doğal halinde kalsaydın' gibi yorumlar yapılıyor.

Kısmetse Olur Cansel Çördük artık bambaşka biri! Değişimi sosyal medyada gündem oldu - Resim : 3