Kıvanç Tatlıtuğ tv100’e konuştu... Yeni projesini ilk kez açıkladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projesini ilk kez tv100'e açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, dün gece yeni aldığı 1970 model Chevrolet Monte Carlo arabasıyla ilk kez görüntülendi. tv100’e konuşan Tatlıtuğ, yeni projesini de ilk kez açıkladı. 21 Şubat’ta eşi Başak Dizer’le 4. evlilik yıldönümünü Çanakkale’de kutlayan Tatlıtuğ, “Çok mutluyuz, 4. Yılı bitirdik… Başak’la beraber Çanakkale’deydik. Biliyorsunuz biz fırsat buldukça doğaya kaçan bir çiftiz” dedi.

Geçen yıl sonu eşinin Bebek’teki davetinde tiyatro yapmak istediğini açıklayan yakışıklı oyuncu yeni projesi hakkında da şunları söyledi:

“Tiyatro yapmak benim gönlümde var ama başka yeni gelişmeler oldu. Dijital platforma bir dizi yapmak için anlaşmak üzereyiz. Bu sene artık dizi yapmak istiyorum. Yaza da bir sinema filmim var. O da değişik bir hikâye… Ben böyle değişik şeyleri yapmayı arzu ettiğim için o hikâyeyi de çok beğendim.”

Kıvanç Tatlıtuğ, genelde evde olmadığı için yerli dizileri fazla takip edemediğini de sözlerine ekledi. Akif Yaman’ın röportajının devamı her cumartesi ve Pazar saat 09.00’da ekrana gelen Magazin Hattı programında ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın.