"Kıyamet geliyor, Şanlıurfa'yı timsahlar bastı" diyerek paylaşıldı, sosyal medya görüntüyü izleyince kahkahalar havada uçuştu

Sosyal medyada paylaşılan görüntü, izleyenleri kahkahaya boğdu. "Kıyamet geliyor, Şanlıurfa'yı timsahlar bastı" diyerek paylaşılan görüntülerde, sürüngenler familyasından olan bir iguana kayda alındı.

Sosyal medya paylaşılan ilginç görüntüler gündem olmaya devam ediyor. Özellikle de en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok'ta paylaşılan görüntüler, bazen şaşkınlığa uğratırken bazen de kullanıcıları kahkahaya boğuyor. 

"Kıyamet geliyor, Şanlıurfa'yı timsahlar bastı" diyerek paylaşıldı, sosyal medya görüntüyü izleyince kahkahalar havada uçuştu - Resim : 1

KIYAMET GELİYOR DEDİ

TikTok'ta bir kullanıcı, Şanlıurfa'da çektiği görüntüde, "Kıyamet geliyor, Şanlıurfa'yı timsahlar bastı" notuyla bir arazi de gördüğü iguanayı kayda aldı. Kullanıcının bunu şaka maksadıyla mı yoksa gerçekten iguanayı, timsah sanıp sanmadığı bilinmese de, farklı sosyal medya platformlarda video, "TikTok kapatılsın" başlığıyla paylaşıldı. Kullanıcılar, görüntünün altına yorum yağdırdı. Bazı kullanıcılar "Yok artık timsah demiş adam! Yok yok hiç ümidim kalmadı bu memleketten" diyerek sitem ederken pek çok kullanıcı esprili yorumlarda bulundu. Bir başka kullanıcı ise "Yok, ejderha" diyerek gülümsetti.