Kızı 20 yaşında anne olmuştu! Kibariye torununu ilk kez paylaştı

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık, 2019'da Bülent Burak ile dünya evine girmişti. Kibariye'nin kızı Birgül geçtiğimiz aylarda henüz 20 yaşında anne olmuştu. Ailesine düşkünlüğü ile tanınan Kibariye son olarak torunu Aras'ın fotoğrafını paylaştı.

Kızı 20 yaşında anne olmuştu! Kibariye torununu ilk kez paylaştı

Ünlü şarkıcı Kibariye kendinden yaşça küçük Ali Küçükbalçık ile 1999 yılında nikah masasına oturmuştu. Bir sene sonra kızı Birgül'ü kucağına alan Kibariye şimdilerde torun büyütüyor.

Kızı 20 yaşında anne olmuştu! Kibariye torununu ilk kez paylaştı - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde Kibariye'nin kocası Ali Küçükbalçık, kaçamak yaparken görüntülenmişti. Kibariye ise eşi ile yaptığı samimi paylaşım ile ihaneti bir kez daha görmezden geldiğini göstermişti. Ailesini tek gecelik ilişkiler yüzünden dağıtmayacağını açıklayan Kibariye tepki çekmişti.

Kızı 20 yaşında anne olmuştu! Kibariye torununu ilk kez paylaştı - Resim : 3

Öte yandan Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık, 2019'da Bülent Burak ile dünya evine girmiş o dönem aile arasında kriz çıksa da sonrasında tatlıya bağlanmıştı. Kibariye'nin kızı Birgül geçtiğimiz aylarda henüz 20 yaşında anne olmuştu.

Kızı 20 yaşında anne olmuştu! Kibariye torununu ilk kez paylaştı - Resim : 5

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, torununa Aras adını verdi. Ailesine düşkünlüğü ile tanınan Kibariye son olarak torunu Aras'ın fotoğrafını paylaştı.(Sabah)

İşte Kibariye'nin torunu Aras...

Kızı 20 yaşında anne olmuştu! Kibariye torununu ilk kez paylaştı - Resim : 6