Kızılcahamam sonbaharın her tonu ile gören herkesi büyülüyor

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesini etkisi altına alan sonbahar ilçe genelinde renk cümbüşüne neden oldu. Yeşilden sarıya, turuncudan kızıla her rengi ile baştan aşağıya bütün ilçeyi saran sonbahar tüm güzelliği ile gören herkesi büyülüyor.

Kızılcahamam sonbaharın her tonu ile gören herkesi büyülüyor

 Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde etkili olan sonbahar tüm güzelliği ile gören herkesi büyülüyor. Dökülen yapraklar ve kızıla çalan ağaçlar ile eşsiz bir manzaraya sahne olan Kızılcahamam sonbaharın her rengini sinesinde taşıyor. 

DOĞASI VE COĞRAFI GÜZELLİKLERİ İLE KENDİSİNDEN SÖZ ETTİRİYOR

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi sonbaharda ayrı bir güzelliğe büründü. Işıkdağı, Hıdırlar, Beşkonak, Kasım yaylalarında sonbaharın gelişiyle oluşan renklerin harmonisi hayranlık uyandırıyor. Doğası ve coğrafi güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin son yıllarda sıkça ziyaret ettiği Kızılcahamam’da sonbaharla renk değiştiren bitki örtüsü ve çevresindeki ağaçların yapraklarının sararması ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

Sarı, kahverengi ve yeşilin binbir tonunu barındıran ağaçlar ile yola dökülen yapraklar, doğa ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı oluyor. Yaylalarda tavşan, yaban domuzu, kara akbaba, sincap, kızıl geyik gibi hayvanlar yer alıyor.

 

Kızılcahamam sonbaharın her tonu ile gören herkesi büyülüyor - Resim : 1