Kızılcık Şerbeti dizisinin fragmanı sosyal medyanın gündemine düştü! Başörtüsü tartışması ortalığı karıştırdı

Ekranların yeni başlayacak dizisi Kızılcık Şerbeti fragmanıyla büyük tartışma yarattı. Birbirine zıt iki aile arasındaki başörtüsü tartışması çok konuşulacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinin fragmanı sosyal medyanın gündemine düştü! Başörtüsü tartışması ortalığı karıştırdı

Show TV ekranlarında başlayacak olan Kızılcık Şerbeti dizisi izleyici ile buluşmadan tartışma yarattı. Kızılcık Şerbeti'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımı izleyenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.  Fragmanda, başörtülü ve başı açık iki kadının tartışması dikkat çekiyor. Kadınlar birbirlerine "Medeniyet düşmanı, özgürlük düşmanı ve faşist" gibi ithamlarda bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki başörtüsü konusu tartışma yarattı

Gold Film imzası taşıyan ve bu ay ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin fragmanındaki başörtüsü görüntüleri dikkatlerden kaçmadı. Fragmanda başörtülü bir kadının bir kadına çarpması sonucu, “Bunlar da her yerde” sözüyle karşılaştığı görüldü. Bununla birlikte yine başörtülü bir kadınla başka bir kadının tartışmasında, 'Medeniyet düşmanı, özgürlük düşmanı ve faşist' gibi karşılıklı ithamlar yer aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin fragmanı sosyal medyanın gündemine düştü! Başörtüsü tartışması ortalığı karıştırdı - Resim : 1

İki farklı aileyi yansıtıyor

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın başrollerde oynadığı dizide, farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olayları konu alınıyor.