Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Emrah Altıntoprak ve Sıla Türkoğlu’nun, dizideki partnerlerini takipten çıkması ve sette yaşandığı iddia edilen olayların gündem olması üzerine GazeteMagazin muhabirleri Doğukan Güngör’e mikrofon uzattı.
"KONUŞMALARI DOĞRU BULMUYORUM"
Güngör, konuya ilişkin, “Set bizim iş yerimiz, namusumuz ve mahremimiz gibi bir durum var. Gelenlerin ya da gidenlerin setle ilgili yapılan konuşmaları doğru bulmuyorum” dedi.
"İSİM VERMEDEN KIRILDIĞIMI BELİRTTİM"
Kendisini sosyal medyada takip etmeyi bırakan eski rol arkadaşı Sıla Türkoğlu hakkındaki sorulara cevap vermek istemeyen Güngör, kırgınlık iddialarına, “Dünya zaten çok uzun bir yer değil, kırgın değilim" açıklamasını yaptı.
Güngör, sosyal medyada paylaştığı “Hayat şaşırmamayı, herkesi kendim gibi sanmamayı öğretti” mesajına ilişkin de “İsim vermeden kırıldığımı belirttim” dedi.