Koca köpeği dişlerinin arasına aldı, sonra kameralar önünde bir şey olmamış gibi kayıplara karıştı

Bir pazar yerinde çatıların üzerinde gezen maymunun ağzıyla tuttuğu köpeği görenler hemen telefonlarına sarıldı. Çaresiz köpeği çatıdan çatıya zıplayarak ağzında tutan maymun, bir süre sonra kayıplara karıştı.

Hindistan'nın Jaipur kentinden bulunan bir pazar yerinde, kafasını kaldırıp çatılara bakan halk, şaşkına döndü. Köpeği dişlerinin arasında tutan maymun, çatıdan çatıya zıplayarak köpeği de yanında götürdü. Bir süre sonra da ikisi de gözden kayboldu. 

Koca köpeği dişlerinin arasına aldı, sonra kameralar önünde bir şey olmamış gibi kayıplara karıştı - Resim : 1

KURTULMAYA ÇALIŞMIŞ

Jaipur şehrinde bir görgü tanığı, maymunun cumartesi günü yerel bir işletmenin çatısında elinde siyah beyaz bir köpekle görüldüğü şok edici anı yakaladı. Maymun kalabalığa aldırış etmeden köpeği dişlerinin arasına sıkıştırıp ordan oraya sürükledi, köpek kendini maymunun pençesinden kurtarmaya çalışıyor gibi görünüyordu ancak maymun ondan daha güçlüydü. Maymun ilgiyi fark etmiş gibi göründüğünde, bir eliyle köpeğe tutundu ve kaçmak için başka bir çatıya üzücü bir sıçrama yapmadan önce yakındaki bir balkona sıçradı. Kalabalığın ilginç ve komik bulduğu olayda, zavallı köpeğe ne olduğu belirsizliğini koruyor.

Koca köpeği dişlerinin arasına aldı, sonra kameralar önünde bir şey olmamış gibi kayıplara karıştı - Resim : 2

'MAYMUNLARDAN UZAK DURUN' UYARISI

Bununla birlikte, bunun gibi örnekler, büyük bir maymun kolonisine ev sahipliği yapan devasa bir Hindu tapınağı kompleksine ev sahipliği yapan ve ona Maymun Tapınağı lakabını kazandıran Jaipur'da genelde şahit olunan manzaralardan biri. Şehir, maymunları görmek isteyenler için bir turizm merkezi haline geldi, ancak birçok seyahat sitesi, maymunların insanlardan hızlı bir şekilde hırsızlık yaptıkları konusunda uyarıda bulunuyor ve ziyaretçilere maymunlardan uzak durmalarını tavsiye ediyor.

Koca köpeği dişlerinin arasına aldı, sonra kameralar önünde bir şey olmamış gibi kayıplara karıştı - Resim : 3

İNTİKAM ALIYORLAR

Maymunlar oyunbaz olabilseler de konu köpekler olduğunda bazılarının karanlık bir geçmişi var. Jaipur'un 1021 mil güneyindeki Maharashtra'da iki maymunun 2021'de intikam için yaklaşık 250 köpeği öldürdüğü bildiriliyor. Maymunların, bebeklerinden birini öldüren bir köpeğe misilleme olarak köpekleri binaların ve ağaçların tepelerine sürükleyip ölüme atarak katlettiklerine inanılıyordu. Bu maymunlar, sonunda yerel yetkililer tarafından yakalandı ve başka bir ormana bırakıldı.