Yılan ihbarına gittiği evde yılan uzmanı karşısında gördüğüyle ağzındaki küçük dilini yuttu... Yılanlar uyanmadan önce öğrenin

Tayland'da bir evde görülen yılan büyük panik yarattı. İhbar üzerine bölgeye giden yılan uzmanı, karşısındaki manzara ile büyük şaşkınlık yaşadı. Çünkü yılan klozete girmişti. Yaz ayları gelmeden önce evlerdeki klozetlerin yılanlar için yuva olabileceğinin unutulmaması tavsiye edildi.

Tayland'da yaşayan Chang Lantanoy, evinde tuvalete girdiği esnada sifonu çekmek isterken epey zorlandı. Dakikalarca uğraşan adam kapağı kaldırdığında tuvaletin içinden kafasını kaldıran 22 kiloluk bir pitonla karşılaştı.

Yılan ihbarına gittiği evde yılan uzmanı karşısında gördüğüyle ağzındaki küçük dilini yuttu... Yılanlar uyanmadan önce öğrenin - Resim : 1

YILANI SERBEST BIRAKTILAR

Lantanoy, devasa yılanın sıkıştığı sıhhi tesisat borularına bakılması için yerel bir kurtarma ekibiyle temasa geçti. Yılanı kurtaramayınca boruları sökerek yılanı serbest bıraktılar.  Lantanoy tarafından yayınlanan resimlerde yılanın vücudunun bir boruyu tamamen tıkadığını ve yılanın çıkarıldıktan sonra yaklaşık 20 kg olduğu ifade edildi.

UZMANLAR UYARDI

 Yaz ayları gelmeden önce evlerdeki klozetlerin yılanlar için yuva olabileceğinin unutulmaması tavsiye edildi.