Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul tek tek mor yanmıştı. Mor iptal. Tarihlerde iptal olma var. 1 1 geri bastı

Meteoroloji uzmanlarının değerlendirmesine göre daha önce Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul'a kar yağışı konusunda tek tek mor renginin yandığı haberi verilmişti. Ancak tarihlerde bir iptal meydana geldi. Kar yağışı 1 1 geri bastı.

Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul tek tek mor yanmıştı. Mor iptal. Tarihlerde iptal olma var. 1 1 geri bastı

Türkiye'de vatandaşlar artık kar yağışına odaklanmış durumda. Özellikle Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul, geçtiğimiz sene de düzgün bir şekilde kar yağışı alamamaları nedeniyle bu sene yağışları daha yakından takip ediyor. 

Meteoroloji uzmanları daha önce İstanbul için 9 Ocak ile 11 Ocak arasında kar yağışı ihtimali olduğunu açıklamıştı. Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Düzce gibi illerimizin de bu yağışlardan nasibini alması bekleniyordu ancak konuyla ilgili maalesef ki flaş bir gelişme yaşandı. 

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, kar yağışı ihtimalinin zora girdiğini ifade ederek şunları aktardı: 

"İstanbulda Kar olasılığı ortadan kalkmaya başladı. Zaten düşük olasılıkta devam ediyordu. Sıcaklık "ısı adası" etkisinden dolayı kar sınırına düşmüyor oBundan sonra gelecek olan (12-13 Ocak) sğuk havaya bakacağız"