Kocaeli, Bursa, Yalova, İstanbul, Sakarya, Düzce dikkat! Mor tek tek yanmıştı ama şimdi söndü. Verilen tarih iptal

Meteorolojik kaynaklar tarafından daha önce yapılan bilgilendirmede Kocaeli, Bursa, Yalova, İstanbul, Sakarya, Düzce'nin kar yağışı açısından mor yandığı ifade edilmişti. Kaynaklardan gelen yeni habere göre verilen tarih iptal oldu, mor renk tek tek söndü.

Kocaeli, Bursa, Yalova, İstanbul, Sakarya, Düzce dikkat! Mor tek tek yanmıştı ama şimdi söndü. Verilen tarih iptal

Marmara bölgesinde kar bilmecesi resmen yılan hikayesine döndü. İyi niyetli bir şekilde vatandaşları bilgilendirmek isteyen meteorolojik kaynaklar da yaşanan bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. 

Çünkü cuma ve cumartesi günü açısından ciddi bir kar ihtimali veren sistem, cumaya yaklaştıkça giderek kendisini erittti. 

Kocaeli, Bursa, Yalova, İstanbul, Sakarya, Düzce'nin kar yağışı açısından mor yandığı ifade edilmişti. Kaynaklardan gelen yeni habere göre verilen tarih iptal oldu, mor renk tek tek söndü.

"KURU SOĞUKTAN BAŞKA BİR ŞEY KALMADI"

Hava City tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Olmadı arkadaşlar. Son güncellemeler İstanbul adına hafta sonu sistemini iyice eritti. Kuzeyimize kadar gelen soğuk biletine sadece amorti niteliğinde birkaç yağış ve kuru soğuktan başka birşey kalmadı. 96 saat kala tüm tahmincileri ters köşe yapan bir sistem. Tebrikler" 

Kocaeli, Bursa, Yalova, İstanbul, Sakarya, Düzce dikkat! Mor tek tek yanmıştı ama şimdi söndü. Verilen tarih iptal - Resim : 1