Kocaeli, İstanbul, İzmir, Bursa, Düzce, Yalova ve Sakarya... 5 dakika önce güncellendi. Hepiniz listeye girdiniz

Meteorolojide önemli kaynaklar arasında yer alan Hava City tarafından Kocaeli, İstanbul, İzmir, Bursa, Düzce, Yalova ve Sakarya illerimize yönelik flaş bir haber verildi. 5 dakika önce güncelleme yapıldı. Hepiniz listeye girdiniz.

Kocaeli, İstanbul, İzmir, Bursa, Düzce, Yalova ve Sakarya... 5 dakika önce güncellendi. Hepiniz listeye girdiniz

Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul, İzmir, Bursa, Düzce, Yalova ve Sakarya'da yaşayan vatandaşlarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın birçoğu ne zaman kar yağacağını merak ediyordu. 

Meteorolojide önemli kaynaklar arasında yer alan Hava City tarafından kısa süre önce dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.  Hava City, Kocaeli, İstanbul, İzmir, Bursa, Düzce, Yalova ve Sakarya illerimize yönelik flaş bir haber verildi. 5 dakika önce güncelleme yapıldı. Hepiniz listeye girdiniz. 

"MOR ALANLARIN TAMAMI KAR" 

Hava City'nin paylaşımı şöyle:

"Varan 1... GFS modeli 5 dk önce güncellendi. Mor alanların tamamı Kar. Bütün modeller ile birlikte tüm ılıkçılar, garanticiler, başlamamış ayı kapatanlar, yok yiaaa yağmazcılar sırayla herkes yola gelecek." 

Kocaeli, İstanbul, İzmir, Bursa, Düzce, Yalova ve Sakarya... 5 dakika önce güncellendi. Hepiniz listeye girdiniz - Resim : 1