Kocaeli, İstanbul ve Yalova dikkat! Sizin için olacaklar netleşti... Her yerden uyarı yağıyor, güçlü gelecek

Kocaeli, İstanbul ve Yalova dikkat, tarih verildi. Hava durumu uzmanlarından açıklamalar teker teker geliyor. Bu defa çok güçlü gelecek. İncelenen tüm modellerde, görüldü. İstanbul ve çevresinin yağmurdan kaçışı olmayacak.

Kocaeli, İstanbul ve Yalova dikkat! Sizin için olacaklar netleşti... Her yerden uyarı yağıyor, güçlü gelecek

Kocaeli, İstanbul ve Yalova'ya doğru geliyor. Birkaç gün sonra güneş yerini yağmur damlalarına bırakacak. Uzmanlar, açıklıyor. İncelenen hava durumu modellerinin neredeyse hepsinde İstanbul ve çevresinde ciddi bir yağış olacağı gözlemleniyor. Hava durumu uzmanı Kerem Ökten, yaptığı sosyal medya paylaşımında açıkladı. Ökten, incelediği farklı hava durumu modellerinin hepsinde istanbul'un önümüzdeki günlerce yağış alacağını duyurdu. Çarşam gününden itibaren yağışların geldiğini söyleyen isim, yağışların Ege tarafından ülkemize girdiğini de belirtti. 

İşte Kerem Ökten'in o paylaşımı;

"Her modele göre İstanbul yağış alacak. Çarşamba yağışlar Ege'den Ülkemize giriyor. En iyi yağışı Almanya modeli Icon veriyor. Az kaldı. Sabır edelim..."

Kocaeli, İstanbul ve Yalova dikkat! Sizin için olacaklar netleşti... Her yerden uyarı yağıyor, güçlü gelecek - Resim : 1