Avrupa bu sefer Türkiye'yi net tarih vererek uyardı. İzmir, Muğla, Aydın ve Uşak'tan giriş yapacak. Felaket yaratabilir

Avrupa bu sefer Türkiye'yi net bir tarih vererek uyardı. İzmir, Muğla, Aydın ve Uşak'tan giriş yapacak. Hava durumu uzmanı Kerem Ökten'de göre, bu durum felaket yaratabilir. Ökten, yaptığı son paylaşımda hava durumu haritasıyla birlikte anlattı. Yakın bir tarihte çok ciddi yağışlar, kapımızda olduğunu söyledi. Yağışların büyük afetlere yol açabileceğini de duyurdu.

Avrupa bu sefer Türkiye'yi net tarih vererek uyardı. İzmir, Muğla, Aydın ve Uşak'tan giriş yapacak. Felaket yaratabilir

Sosyal medya hesabı üzerinden güncel hava durumları hakkında takipçilerine bilgi veren hava durumu uzmanı Kerem Ökten, yaptığı paylaşımla gözleri üzerine çevirdi. Ökten, güncel hava durumu haritasını paylaştı ve Avrupa modelinin, Ekim ayı başında bir yağış cephesi verdiğini söyledi. Bu durumun oldukça korkutucu olduğunu belirten Ökten'in paylaştığı haritaya göre özellikle yağışların İzmir, Muğla, Aydın ve Uşak'tan giriş yapacağı görüldü. Bu hava olaylarının afete dönüşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyleyen Ökten, yağış cephesinin değişime açık olduğunu ve her an tüm dengelerin değişebileceğini söyledi. 

İşte hava durumu uzmanı Kerem Ökten'in o paylaşımı; 

"Avrupa modeli Ekim başına bir yağış cephesi verdi. Ben bile korktum. Afet boyutunda. Değişime açık. Aslında değişse iyi olur..." 

Avrupa bu sefer Türkiye'yi net tarih vererek uyardı. İzmir, Muğla, Aydın ve Uşak'tan giriş yapacak. Felaket yaratabilir - Resim : 1