Aile Bakanlığı'na seslendi

Kocası eski futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan eski model Ebru Şancı, kocasını bantlayarak fotoğrafını çekip Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na seslendi: Oyun oynamak yasaklansın.

Eski model Ebru Şancı ile eski futbolcu Alpaslan Öztürk, üçüncü çocuklarını bekliyor. 6 aylık hamile olan Şancı, kocasının kendisinden ilgisizliğinden yakındı. Telefonunu elinden düşürmediğini ve sürekli oyun oynadığını belirten Şancı, eşini bantladıktan sonra fotoğrafını çekip sosyal medyada yayınladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na çağrıda bulunan Ebru Şancı, popüler oyuna seslenerek, "Sen mi büyüksün, ben mi? Çekil kocalarımızın yakasından, kumamız oldun" dedi.

Sosyal medya hesabından sık sık eşinin telefonla vakit geçirmesinden şikayetçi olan 6 aylık hamile Şancı, son yaptığıyla şaşkına çevirdi. Eşini ve telefonunu sandalyeye bantlayan Ebru Şancı, Aile Bakanlığı ile oyunu yapan firmaya seslenerek şunları söyledi: "Yasaklansın Aile ve Çalışma Bakanlığı. Sen mi büyüksün ben mi? Sende biraz gurur varsa çekil Türkiye'den... Yeter düş kocalarımızın yakasından kumamız oldun! NOT: Bantı da beklemediği anda zart diye çektim ohhhhh."

Erkek bebekleri olacak

Karantina sürecini Bodrum'daki yazlığında ailesiyle geçiren Ebru Şancı, 2 kız çocuğunun ardından bir erkek bebeğe hamile. Çift bebeklerine Kürşad Fırat adını verecek.