Kocasını çivi tabancasıyla öldürdü

Sürekli kavga ettiği kocası fazla alkol kullandığı için çılgına dönen kadın, kocasını çivi tabancasıyla öldürdü.

Kocasını çivi tabancasıyla öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Utah eyaletinde Veronica Vizcarra isimli kadın 33 yaşındaki kocası Carlos Vizcarra-Corona'yı çok fazla içki içtiği ve sürekli sarhoş dolaştığı için çivi tabancasıyla öldürdü.

Corona'nın ölüm nedeni otopsi ile ortaya çıkarken, karısının cinayeti örtbas etmek için kavgaya karıştığı yönünde ifade verdiği ortaya çıktı. Corona'nın vücudundaki izlerin kavga nedeniyle oluştuğunu düşünen polis ilk etapta kadını suçlamadı ancak gerçek otopside ortaya çıktı.

Corona'nın kız kardeşi, ağabeyinin herhangi bir kavgaya karışmadığını ve eşinin daha önce de ağabeyine şiddet uyguladığını ileri sürdü. Olayı araştıran dedektifler genç kadının kocasını çivi tabancasıyla öldürdüğü tespit etti.

Vücudunda bir çok yaralanma izi bulunan Corona'nın sürekli şiddete maruz kaldığı tespit edilirken, alkol sorunu nedeniyle daha önce de tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Veronica Vizcarra suç makinesi çıktı

Araştırmayı derinleştiren polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine de başvurdu. Bazı tanıklar, Veronica'nın Corona'yı çivi tabancasıyla darbettiği yönünde ifade verdi. Öte yandan genç kadının mahkeme kayıtlarına göre, Ocak 2020'de ve 2018'de bir çocuğa saldırı, sarhoşluk, çocuk istismarı ve aile içi şiddet ve ayrıca başka bir kadına yönelik saldırı ile suçlandığı ortaya çıktı.