Öfkeli kadın kocasının cinsel organını kesti

Yaklaşık bir ay önce kocasından boşanan kadın, aldatıldığını öğrenince dehşet saçtı. Önce eski kocasının cinsel organını kökünden ve yumurtalıklarını kesip asit döktü. Ardından da klozete atarak yok etti.

Öfkeli kadın kocasının cinsel organını kesti

24 Temmuz'da Tayvan'ın kuzeybatı eyaleti Hsinchu'da bulunan Hukou kasabasında bulunan evde gerçekleşti. Adının Lee olduğu açıklanan 58 yaşındaki kadın, yaklaşık 1 ay önce boşandığı 56 yaşındaki eski kocası Chen'in evine gitti.

"Ben sahip olamazsam, kimse olamaz"

Evli olduğu süre boyunca aldatıldığını öğrendiği için öfkeden deliye dönen kadın, hiçbir şey olmamış gibi kocasının yanına gitti ve kendisiyle ilişkiye girmeye ikna etti. İkili cinsel ilişkiye başlayacakları sırada öfkeli kadın eline aldığı makasla cinsel organını sadece 1 santimetre kalacak şekilde kesti. Bununla yetinmeyen kadın ardından adamın yumurtalıklarını da kopardı.

Kestiği cinsel organları önceden asitle doldurduğu klozete atan kadınının, "Eğer ben sahip olamazsam, kimse sahip olamaz" dediğini aktardı.

Polis yetkilileri, olayın sabahında talihsiz adamın telefonu ile olay yerine gittiklerinde korkunç manzarayla karşılaştıklarını ifade etti. Adam, daha büyük şiddet görmekten korktuğu için kendisini tuvalete kilitleyerek polislere telefon açmıştı.

Talihsiz adam Chen ve eski eşi Lee aynı hastanede tedavi altında.
Talihsiz adam Chen ve eski eşi Lee aynı hastanede tedavi altında.

Yerel medyada çıkan haberlere göre yaklaşık iki yıldır işsiz olan Chen, 1 ay kadar önce eşinden boşandı. Ancak eşi Lee, parasının ve erkekliğinin gücünü kullanarak Chen'in kendisini aldattığına inanıyordu.

Uyku ilacı içerek intihara kalkıştı

Polis memurları, kocasının cinsel organlarını kesen kadının olayın ardından 40 kadar uyku ilacı içerek hayatına son vermek istediğini ifade etti. Polis, evde bilinçsiz halde bulunan kadını hastaneye kaldırdı. O sırada kötü durumda bulunan adam da karısıyla aynı hastane olan Ulusal Tayvan Üniversite Hastanesi Zhudong'a kaldırıldı.

Hastanenin üroloji başkanı Chang Chen-yeh, polislerin bulmuş olsalar bile cinsel organlarını kurtaramayacaklarını açıkladı. Doktorlar Chen'in cinsel fonksiyonlarını tamamen yitirdiğini açıkladı.

Çiftin yanında yaşayan komşular, çocuklarının olmadığını ve sıklıkla tartıştıklarını söyledi. Hem kadın hem de adamın hastanede tedavisi devam ediyor.