Kocasının penisini budama makasıyla kesti!

Çılgın kadın, kocasını sandalyeye bağladıktan sonra budama makasıyla penisini kesti. Acil servisi arayan kadının telefon görüşmesindeki ses kaydı şoke etti.

Kocasının penisini budama makasıyla kesti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina ayletindeki Newport'ta yaşayuan 56 yaşındaki Victoria Frabutt, kocasının penisini budama makasıyla kestiği için tutuklandı. 61 yaşındaki James Frabutt, hastaneye kaldırılırken durumunun ciddiyetini koruduğu ve kökünden kesilen penisinin yeniden dikildiği ancak henüz sağlığına kavuşmadığı açıklandı.

Konuşma kayıtları şoke etti

Olay sabaha karşı çiftin yaşadığı evde gerçekleşti. Kocasını sandalyeye bağlayan kadın, normalde gülleri budamak için kullandığı budama makasıyla kocasının penisini kesti. Ardından ölmemesi için üzerine havlu bastıran kadın, ABD'nin acil yardım hattı olan 911'i aradı.

Victoria Frabutt'un yargılanması tutuklu olarak devam edecek.
Victoria Frabutt', tutuklu yargılanacağını öğrenmesinin ardından gözyaşlarına boğuldu.

Kocası için ambulans isteyen kadına operatör çeşitli sorular yöneltti. Kadına "Ne tür bir cisimle kestiniz?" sorusunu yönelttiğinde, "Aslında gülleri budadığım makas" yanıtını aldı. Eşinin kanamasının ciddi seviyede olup olmadığı yönündeki soruya ise, "Ah hayır! Dediğim gibi, haç işareti yapmak, günahkar yazmak ya da onun gibi şeyler yazmak için bile yeterince kan alamadım" yanıtını verdi.

"Çünkü bir mesaj taşıyacaksın"

Operatörün, "Neresi kesildi tam olarak?" şeklindeki sorusuna ise Frabutt, "Bu, onun en sevdiği kısım" yanıtını verirken, fiziksel durumun nasıl oluştuğu şeklindeki soruya ise, "Bu, Tanrı'ya karşı günah işlemiş ve bağışlanmayacak bir suçtan dolayı oluştu" dedi. Kadın son olarak operatöre, "Merak etmeyin, ölmeyecek. Havlu bastırdım. Çünkü bir mesaj taşıyacak" yanıtını verdi.

Mahkemede tutuklandı

Mahkemeye çıkarılan kadın, gözyaşlarına boğulduğu duruşma salonunda kişiyi hürriyetinden alıkoymak, istem dışı hadım ve saldırı suçlamalarından tutuklandı. Mahkeme kefalet ücreti olarak 500 bin dolar talep etti. Kadının kocasının Vidant Tıp Merkezinde tedavisinin sürdüğü açıklandı.