Köln - Düsseldorf CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 27. haftasında FC Köln ile Fortuna Düsseldorf karşılaşıyor. Zorlu karşılaşma saat 19:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar.

Köln - Düsseldorf CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 27. hafta devam ediyor. Zorlu müsabakada FC Köln'ün rakibi Fortuna Düsseldorf

FC Köln - Fortuna Düsseldorf maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma 24 Mayıs Pazar (bugün) saat 19:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Müsabaka web üzerinde ise S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Bundesliga'da 26 hafta sonunda Köln'ün 33, Düsseldorf'un ise 23 puanı var.

İki takım arasında oynanan son maçı Düsseldorf evinde 2-0 kazanmıştı.

FC Köln - Fortuna Düsseldorf istatistikleri

Köln, sezonun ilk yarısındaki maçta Düsseldorf'a karşı sahip olduğu dokuz maçlık yenilmezlik serisini kaybetmişti (0-2).

Köln, Şubat 1997'de Düsseldorf'u konuk ettiği son Bundesliga karşılaşmasından 2-0 galip ayrıldı.

Düsseldorf, Bundesliga'da Ekim 1989'dan (3-1) bu yana Köln'ü deplasmanda mağlup edemiyor.

Köln, son Bundesliga maçında Aralık 2017'den bu yana ilk kez iki farklı üstünlüğünü koruyamadı (2-2 vs Mainz).

Bundesliga'da oynadığı son 12 maçta da gol sevinci yaşayan Köln, Ağustos-Kasım 1994'ten (14 maç) bu yana en uzun serisini yakaladı.

Görev aldığı son sekiz Bundesliga maçında en az birer gole doğrudan katkı sağlayan Mark Uth (5 gol & 4 asist), kariyerinin en uzun serisini sürdürmek için sahaya çıkıyor.

Teknik direktör Uwe Rösler yönetiminde çıktığı son yedi Bundesliga maçının sadece birini kaybeden Düsseldorf (1G 5B), tek mağlubiyetini 22. haftada Gladbach'tan aldı (1-4).

Düsseldorf, küme düştüğü 1986/87'den (19; üç puanlı sisteme göre) bu yana Bundesliga'nın 26. haftaları itibarıyla en az puan topladığı sezonu oynuyor (23).