Komşum Bir Ajan filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Komşum Bir Ajan filmi hangi ülke yapımı?

Greg Mottola'nın yönettiği 2006 yapımı Komşum Bir Ajan filmi bu akşam Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Zach Galifianakis, Jon Hamm ve Isla Fisher gibi isimlerin bulunduğu Komşum Bir Ajan filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Komşum Bir Ajan filmi hangi ülke yapımı?

Komşum Bir Ajan filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Komşum Bir Ajan filmi hangi ülke yapımı?

Bu akşam saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanması beklenen Komşum Bir Ajanfilminin detayları merak konusu oldu. 2016 yılında gösterime giren, yönetmen Greg Mottola'nın oturduğu Komşum Bir Ajan filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Filmin başrolünde Zach Galifianakis, Jon Hamm ve Isla Fisher gibi oyuncular yer alıyor. Komedi aksiyon türündeki Komşum Bir Ajan filmi nerede çekildi? Detaylar haberimizde...

Komşum Bir Ajan filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Komşum Bir Ajan filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 1

KOMŞUM BİR AJAN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Jeff Gaffney (Zach Galifianakis), bir şirkette insan kaynakları yetkilisi olarak çalışmakta, karısı Karen (Isla Fisher) ve çocuklarıyla birlikte Atlanta’nın sessiz bir kenar mahallesinde yaşamaktadır. Sıradan hayatlarını sürdürürken Tim (Jon Hamm) ve Natalie Jones (Gal Gadot) çifti mahalleye taşınır. Gaffneyler, gözlemlerine dayanarak yeni taşınan ilginç komşularının mükemmel ve sıradışı giden bir hayatları olduğunu düşünmektedir.

Komşum Bir Ajan filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Komşum Bir Ajan filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 2

Fakat bu komşular hiç de onların sandıkları gibi bir yaşama sahip değildir. Onlar birer hükümet ajanıdır ve oldukça önemli bir görev üstlenmişlerdir. Üstlendikleri bu görev içerisinde kendilerini uluslararası bir casusluk komplosunun ortasında bulurlar. Jeff ve Karen Gaffney de meraklarının kurbanı olarak bu işe dahil olurlar. Hep birlikte işin içine giriveren iki aile oldukça komik, heyecan verici ve aksiyon dolu anlar yaşayacaklardır.

KOMŞUM BİR AJAN FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Jon Hamm
  • Zach Galifianakis
  • Gal Gadot
  • Isla Fisher
  • Maribeth Monroe

 

KOMŞUM BİR AJAN FİLMİ HANGİ ÜLKE YAPIMI?

Yönetmenliğini Greg Mottola'nın üstlendiği başrollerinde; Jon Hamm, Gal Gadot, Zach Galifianakis gibi isimlerin yer aldığı Komşum Bir Ajan bir ABD filmidir.