Konya’da feci kaza! Kafa kafaya çarpışan otomobiller şarampole devrildi: Çok sayıda yaralı var

Konya’nın Karapınar ilçesinde kafa kafaya çarpışan iki otomobil yoldan çıkarak şarampole devrildi. Feci kazada araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı.

Konya’da feci kaza! Kafa kafaya çarpışan otomobiller şarampole devrildi: Çok sayıda yaralı var

Alınan bilgilere göre kaza akşam saatlerinde Adana-Konya kara yolu Karapınar ilçesi yakınları Akçayazı mevkiinde yaşandı. Sürücü Muhammet Ali Ö. (25) idaresindeki 42 ABR 095 plakalı otomobil, Konya'dan Karapınar ilçesine seyir halindeyken aynı istikamette yolun sağında seyir halinde olan Faruk K'nın (48) kullandığı 51 AAE 791 plakalı araca çarptı.

ŞARAMPOLE DEVRİLDİLER

Her iki araç da yoldan çıkarak şarampole düşüp devrildi.  Kazada, 42 ABR 095 plakalı aracın şoförü Muhammet Ali Ö. ve aynı araçtaki yolcu Muhammet Ali M. (24) ile 51 AAE 791 plakalı aracın sürücüsü Faruk K, araçta yolcu olarak bulunan Hatice K. (43), Nurgül K. (25), Teslime Nur K. (24), Muhammet K. (8), Mehmet Aras K. (6) kazada yaralandı.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Konya ve Karapınar'daki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan yol yeniden çift yönlü olarak trafiğe açıldı.