Köpeğin kovaladığı futbolcunun ödü koptu! Topuklarına vura vura kaçtığı anlar gülme krizine soktu

West Ham United’ın yıldız forveti Maxwel Cornet, büyük bir köpek tarafından kovalandı. Cornet’in kaçtığı anlar takım arkadaşları tarafından kayda alınırken arkadaşlarının o anlarda attığı kahkahalar gündem oldu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın futbolcusu Maxwel Cornet, takım arkadaşlarının üzerine saldığı köpekle büyük bir korku yaşadı. Ünlü futbolcu takımının Rush Green antrenman sahasının otoparkında arkadaşlarıyla sohbet ediyordu.

Köpeğin kovaladığı futbolcunun ödü koptu! Topuklarına vura vura kaçtığı anlar gülme krizine soktu - Resim : 1

KÖPEĞİ ÜZERİNE SALDILAR

Futbolcular yanlarındaki köpeği bir anda futbolcunun üzerine bıraktılar. Cornet, köpeğin arkasından koşmaya başlamasıyla büyük korku içinde kaçışmaya başladı. Köpek daha sonra Cornet’in peşini bıraktı.

Köpeğin kovaladığı futbolcunun ödü koptu! Topuklarına vura vura kaçtığı anlar gülme krizine soktu - Resim : 2

KAÇTIĞI ANLARDA TAKIM ARKADAŞLARI GÜLME KRİZİNE GİRDİ

O anları takımın kalecisi Lukasz Fabianski, videoya aldı. Futbolcuların Cornet kaçarken o anlarda kahkaha attığı görüldü. Söz konusu videoda futbolcularından Declan Rice'ın kıkırdadığı duyulabiliyordu.

Köpeğin kovaladığı futbolcunun ödü koptu! Topuklarına vura vura kaçtığı anlar gülme krizine soktu - Resim : 3

"İZLEMEDEN DURAMIYORUM"

Klibi sosyal medyada paylaşan Fabianski, "Cornet, Rush Green'in dışında bir köpek tarafından kovalanıyor. Kelimenin tam anlamıyla izlemeden duramıyorum, Declan'ın kahkahası beni öldürüyor “ifadelerini kullandı.

Köpeğin kovaladığı futbolcunun ödü koptu! Topuklarına vura vura kaçtığı anlar gülme krizine soktu - Resim : 4